Proiectele ieșene își caută susținători

Proiectele ieșene își caută susținători


Ieşenii sunt invitaţi să dea forţă valului Swimathon Iaşi. Ei pot alege să contribuie la o schimbare în comunitatea lor susținând una sau mai multe din cele 12 proiecte şi inițiative înscrise pe site-ul oficial www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro. 6 dintre acestea sunt:

Asociația C.O.N.-TOUR  își dorește să construiască un skatepark indoor mobil adecvat practicării sporturilor moderne precum skateboarding-ul, rolerskating și BMX.
Fundația Iosif şi-a propus să aibă grijă de 50 de copii din familii defavorizate aflaţi în risc de abandon şcolar, să îi sprijine în scăderea numărului de absenţe (cu 50%) şi creşterea mediei generale.
 Răcilă Ștefănuț este un tânăr de 26 de ani care în 2011 a fost diagnosticat cu leucemie. Ștefănuț are colegi extraordinari care-l sprijină și sunt hotărâți să lupte alături de el.
Fondul de Burse al Fundaţiei Comunitare Iaşi îşi propune să sprijine tinerii cu rezultate şcolare şi extraşcolare deosebite, care muncesc cu pasiune şi determinare, dar nu au posibilitatea de a excela din cauza lipsei resurselor financiare.
Fundația Serviciilor Sociale Bethany are ca obiectiv recuperarea și reabilitarea psiho-motorie a 30 de copii cu dizabilități prin includerea lor într-un program integrat de terapie.
Fundaţia Comunitară Iaşi, Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” Iaşi şi Asociaţia ROTALENT colaborează pentru a realiza Club IQ (Iaşi), centru de stimulare a performanţei olimpicilor ieşeni, cu acces la resurse educaţionale formale şi nonformale suplimentare.

300x250-6

Persoanele care doresc să susţină una sau mai multe cauze pot intra pe site-ul oficial www.swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro şi se pot înscrie pe formularul pus la dispoziţie pentru susţinători. Susţinerea lor se poate realiza în două moduri:  fie oferind o sumă de bani pentru fiecare lungime de bazin pe care o parcurge o echipă de înotători a cauzei respective, fie prin susținere directă a cauzei, oferind o sumă fixă de bani.