Lansare album Direcţia 5 - ,,Zâmbetul face minuni” 1 noiembrie Hunter’s Pub 21:00

Lansare album Direcţia 5 - ,,Zâmbetul face minuni”

1 noiembrie Hunter’s Pub 21:00

Ziua de 1 noiembrie marchează lansarea la Iaşi a noului album direcţia 5,  ,,Zâmbetul face minuni”.
Prea mult aşteptata trupă ne pregăteşte  noi melodii, care ne ţin cu sufletul la gură şi ne îndeamnă la romantism şi iubire- “Trebuie să fiţi foarte curioşi pentru că în acest concert vom cânta piesele de pe albumul nostru cel nou Zâmbetul face minuni. Vă vom surprinde cu un sound nou însoţit de proiecţii şi imagini dragi nouă. Va fi muzica pe care grupul a scris-o şi a cântat-o între 1990 şi 2013 şi care exprimă starea de spirit a trupei expusă într-o manieră dinamică şi optimistă. Noi suntem foarte fericiţi să fim din nou alături de publicul nostru şi să putem împărtăşi împreună cântece şi senzaţii noi”, a declarat fondatorul bandului Marian Ionescu.

Directia-5-Zambetul-Face-Minuni-iasi


 
Dacă acum câteva zile ne spuneau “Hello”, în acordurile noului single, urmează ca băieţii să ne încânte la concertul oficial de lansare a albumului, la Bucureşti.

Călătoria continuă la Iaşi, în Hunter’s Pub, vineri, 1 noiembrie, începând cu ora 21.00. Publicul ieşean este invitat să savureze într-un mod unic, un concert dedicat fanilor directia 5. Rezervările şi biletele se pot procura apelând numărul de telefon 0752 005 052.  

Direcţia 5 a fost şi este o formaţie îndrăgită de public şi mass media. De 19 ani trupa este alături de fanii săi prin apariţii dese şi concerte minunate.