Targ de cariere 5-6 noiembrie Palas Mall

Targ de cariere

5-6 noiembrie Palas Mall

Târgul de Cariere, cea mai mare rețea de profil din România, se întoarce la Palas Iași cu oferte de angajare în domenii precum producție și tehnică, servicii, financiar, marketing. După o ediție de succes a evenimentului dedicat mediului IT, Târgul de Cariere revine cu oferte dedicate tuturor ieșenilor.

Zilele de marți și miercuri (5-6 noiembrie) sunt rezervate primului pas în carieră pentru tinerii profesioniști: pe lângă ofertele de angajare ale marilor companii din Iași, candidații mai au ocazia de a participa, gratuit, la workshop-uri și seminarii.

targ-de-cariere-palas-mall

Târgul de Cariere reunește zeci de companii consacrate, precum Firecredit+, Amazon, McDonalds și Delphi. O list[ cu toate companiile participante e accesibilă pe site-ul www.targuldecariere.ro.

Orarul evenimentului din această toamnă a fost prelungit, de la 11.00 la 19.00, pentru a le face mai facil accesul tinerilor care au deja un loc de muncă. Tinerii cu studii superioare, absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă, sunt principalii candidați vizați de companiile angajatoare prezente la Târgul de Cariere.