Decembrie 06, 2023

Expozitie pictura "Red convergent" - Romeo Ionescu 10 -20 decembrie Galeria Copola

Expozitie pictura "Red convergent" - Romeo Ionescu

10 -20 decembrie Galeria Copola

Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iași vă invită să vizionați expoziția de pictură intitulată “Red convergent”.
În lucrările prezentate pe simeze, plasticianul Romeo Ionescu rezonează cu expresia emoţională a vibraţiilor artei ca instrument de exprimare a meditațiilor spirituale care bat odată cu inima artistului. Parcursul expoziţional a fost gândit pe coordonate grupate în teme şi atitudini care preiau valorile morfologice a profunzimilor interioare derivate în viziuni figurative şi abstracte.

 afis-romeo-ionescu-2


Artistul prezintă în mod subiectiv spiritul și atmostfera cosmologică a lumilor boeme care caracterizează eminamente sugestiv consonanțele cu axul tematic al conceptului, dezvăluind evoluții puternic documentate pe suprafețele de lucru.
Surprinzând prin demonstrațiile sale, interpretările plastice etalate de pictor criptează etape și trăiri subliniate prin limbajul metaforic al culorilor, liniilor și centrelor de interes.
Înscris în registrul artelor vizuale, evenimentul expozițional oferă vizitatorilor o paletă largă de picturi prezentând adorația plasticianului față de natură și peisaj.
Expoziția este găzduită de Galeria Copola Iași şi poate fi vizitată zilnic, în perioada 10 – 20 decembrie 2013.

Intrarea liberă!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!