BiblioZen : Iniţiere în spiritualitatea contemporană 19 ianuarie Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene Gh. Asachi 11:00

BiblioZen : Iniţiere în spiritualitatea contemporană

19 ianuarie Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene Gh. Asachi 11:00

Duminică, 19 ianuarie 2014, de la ora 11.00 în Sala de Lectură a Bibliotecii Judeţene Gh. Asachi Iaşi se va desfăşura cea de-a treia întâlnire din cadrul proiectului BiblioZen : Iniţiere în spiritualitatea contemporană.  Tema întâlnirii de pe 19 ianuarie este: Alege să trăieşti uşor, frumos şi bine! conferinţa fiind susţinută de Psiholog principal Niculina Gheorghiţă.

conferinta-bibliozen

Niculina Gheorghiţă este psiholog clinician principal, consilier psihospiritual, terapeut licenţiat Expert Bowen(nivel master 2). Este autoarea următoarelor lucrări: Regăsirea puterii interioare, Bucuria de a trăi fără mască, Bucuria de a trăi  în şi cu Dumnezeu, Credinţele noastre creează realitatea noastră, Afirmaţii pentru voi….

Pentru a participa la conferinţă este necesar să vă înscrieţi fie online pe pagina proiectului http://bjiasi.wordpress.com/bibliozen, fie completând un formular de participare la Centrul de Înscrieri şi Referinţe al Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi”.