iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Teatru "FRILENSĂR"

12 martie Cafeneaua FIX 19:30

      Trupa de teatru Frilensăr vă invită miercuri 12 martie, de la ora 19:30 în Cafenea FIX(str. Cuza Vodă, nr. 10, la subsol) la comedia "FRILENSĂR". Preţul unui bilet este de 15 ron, dar dacă vă prezentaţi cu voucherul printat aveţi reducere de 20%. Spectacolul se desfăşoară în regim de bar, fumatul şi consumul fiind permise.
  teatru-frilanser


 Frilensăr reprezintă, în primul rând, un om cu o idee, iar mai apoi poate deveni orice cu ajutorul imaginaţiei. Noi am început cu teatru, o arta care le cuprinde pe toate, pentru că aici ne-am regăsit, pentru că aici am găsit o scenă şi o lumină pentru ceea ce vrem să transmitem.
  Despre piesa „ Frilensăr” nu vom spune prea multe. Este un spectacol creat, jucat şi simţit de aproximativ o mâna de licenţiaţi în artele spectacolului ( şi nu numai) ce s-au întâlnit într-o bună zi din întâmplare. În rest povestea este una simplă : un om a întâlnit odată  un alt om doar că, după ce au trăit o vreme frumos, oamenii s-au îndepărtat. Primul om a întâlnit curând un alt om, în timp ce al doilea om s-a rătăcit printre oameni. A trecut o perioadă, o lungă perioadă, dar după ce primul om s-a eliberat de al treilea om, s-a reîntâlnit,  întâmplător,cu cel de-al doilea om. Şi ca totul să capete şi savoare a apărut şi un al patrulea om care e „neom” . Aţi înţeles ? Dacă nu, nu-i nimic, suntem oameni. Noi vă aşteptăm la piesă, miercuri 12 februarie, ora 19:30, în Cafenea FIX, pentru a înţelege un „pic” mai mult.

Distribuţia:

George Cocoş
Daniel Chirilă
Claudia Chiraş

Suport artist: 15 ron

 

Din aceeasi categorie

Programul Cinematografelor din Iasi

Bancul zilei

Un scoțian se duce la primărie cu o cerere de schimbare de nume. Funcționarul îl întreabă:
- De ce doriți să vă schimbați numele, domnule?
- Am găsit o cutie cu peste o sută de cărți de vizită.

Bancurile zilei le poti citi aici...