Concert Pinholes si Nava Mama 4 aprilie Baia Turceasca 22:00

Concert Pinholes si Nava Mama

4 aprilie Baia Turceasca 22:00

Brain Events şi Studioul de Bază vă oferă motive să reveniţi la Baia Turcească, vineri 4 aprilie începând cu ora 22, pentru un eveniment dedicat muzicii alternative şi post-rock alături de:

 - Pinholes [Iasi]
 - Nava Mamă [Cluj]


Pinholes - Best Alternative Newcomer, Metalhead Awards 2013.

”Nu e uşor să priveşti lumea printr-o gaură de ac pană la urmă, iar sunetele ce însoţesc experienţa pot fi de la cele mai plăcute la cele mai ciudate.

Patru personalităţi diferite, ce poartă insistent/ încăpăţânat zgomotul unei zone decolorate, amuţite de absenţa liderilor si a voinţei, gata să testeze limitele înguste ale lungului drum spre vârf.

Putem lăsa un ecou ȋn urmă celor ce vor să-l descopere.”
Un proiect cu rădăcinile ȋn rock şi ramuri ce se agaţă de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic si o mentalitate independentă. Început ȋn urmă cu 2 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu şi Vlad) pentru dialog şi muzică, a luat formă finală odată cu intrarea lui Alex ȋn universul Pinholes ȋn luna lui Mai 2013.

concert-pinholes-mama-nava

Istoria a mers repede - selectaţi ȋn cadrul turneului “Propunere Radio Guerrilla” , un sunet de luat in considerare pentru viitor ȋn evenimentul “Pariul SUNETE pentru 2014”, câştigători “Best Romanian Alternative Newcomer” la Metalhead Awards 2013.

”La Iaşi se cântă. Şi la Bucureşti. Pinholes sunt responsabili. Sunt supăraţi pe sistem, pe oamenii răi, pe politicieni. Le place muzica! Mult de tot! Introvertiţi, timizi, dar când pun mâna pe instrumente, sună bine! Mângâie chitarele care urlă la noi, ne ceartă, ne împing dintr-o
parte în alta! Rock de cea mai bună calitate, fără ifose, cu mult suflet. Cotă 1/1 la pariu. E prea sigur. Niciun aranjament.” - Mircea Dragoman, Recenzie Pariul Sunete pentru 2014.

”As remarca Pinholes. Am văzut un video si mi-a părut foarte grunge si destul de plăcută muzica lor. La o repetiţie am ţinut sa le arat colegilor din trupa cine va mai cânta cu noi si le-am arătat anume Pinholes. Băieţii au atitudine si sunt destul de reprezentativi pentru rock. Ne-a plăcut felul în care suna si sper sa ne convingem de asta si la concert.” - Marcel Bostan, Alternosfera - interviu Metalhead.

Pinholes, virtuali:
www.facebook.com/pinholes.zmei
www.youtube.com/user/PinholesZmei


Nava Mamă - E un proiect post -rock înfiinţată la Cluj de către membri a 3 super grupuri clujene: Eugen Males (Fluturi pe Asfalt), Alexandru Prigoana (Alternative Quartet), Răzvan Tomi (Quantum Drive). Din formaţie mai face parte şi Iulian Matei.

Nava Mamă:
www.facebook.com/Navamama

Artwork: Grafo.

Intrare: 15 lei.