Conferința de Dermatologie ”Zilele Gh. Năstase” 8-10 mai Hotel Internațional

Conferința de Dermatologie ”Zilele Gh. Năstase”

8-10 mai Hotel Internațional


Pe 8-10 mai va avea loc la Iași o nouă ediție a Conferinței de Dermatologie ”Zilele Gh. Năstase”, la Hotel Internațional. Evenimentul de excepție, va reuni personalități importante ale dermatologiei din țară și străinătate.

Continuând seria edițiilor de succes, pentru anul 2014 se pregătește o conferință dedicată subiectelor de ultimă oră din dermatovenerologie, dermatocosmetologie, dermatopatologie și dermatooncologie, cu workshopuri aplicate și studii clinice impresionante, prezentări interactive și traninguri incitante, cu speakeri importanți, momente de relaxare și networking de calitate. Evenimentul va fi creditat cu puncte EMC.

congres-dermatologie

Este dovada seriozității și profesionalismului comitetului de organizare - continuarea, și în acest an, a parteneriatelor tradiționale cu Societatea Română de Dermatologie, Universitatea de Medicină și Farmacie „Gr. T. Popa” Iași, Uniunea Dermatologilor Ieșeni și Spitalul Județean de Urgențe „Sf. Spiridon” Iași.

Comitetul de organizare al evenimentului este format din Conf. Dr. Laura Gheucă Solovăstru - Președintele Conferinței, Prof. Dr. Anca Aghiniței-Zbranca, Conf. Dr. Tatiana Țăranu, Șef Lucrări dr. Alexandru Niculescu, Asist. Univ. Dr. Laura Stătescu, Asist. Univ. Dr. Dan Vâță, Asist. Univ. Dr. Gabriela Stoleriu, Asist. Univ. Dr. Paula Toader, Dr. Adrian Vasilca, Dr. Cornel Dobre, Dr. Dorin Mihalache, Dr. Titiana Constantin.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!