Decembrie 05, 2023

“S.T.A.R.T.” (Students Talking About Revolution in Technology) Inscrieri: 17 – 25 Iulie

“S.T.A.R.T.” (Students Talking About Revolution in Technology)

Inscrieri: 17  – 25 Iulie

Câte elemente sunt necesare pentru a pune bazele unui start-up? 5 cuvinte, 4 zile si 3 concepte cheie: antreprenoriat, IT, networking! Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica te provoaca sa afli în ce proportie trebuie sa le îmbini pentru a ajunge la succes în cadrul proiectului “S.T.A.R.T.” (Students Talking About Revolution in Technology). Realizat în parteneriat cu Ministerul Tineretului si Sportului, START este adresat studentilor de la facultatile de profil real din Bucuresti (Informatica, Calculatoare si Tehnologia Informatiei, Matematica, Cibernetica, Administratie si Afaceri, Politehnica) si presupune crearea unui "incubator" online de idei, aduse de studenti si modelate cu atentie de experti.  Daca ti-am stârnit interesul, da START la o vara smart si vino sa-i cunosti pe cei ce-ti împartasesc pasiunea la o scoala de formare a tinerilor antreprenori în domeniul matematic si tehnologic.

start

Mai mult de 600 de studenti cu pregatire diferita vor putea intra în contact si face schimb de idei prin intermediul platformei web. In urma unei selectii riguroare, se vor alege 64 de participanti care vor forma echipe mixte, ce vor lua parte la scoala de formare  din 31 iulie – 3 August de la Brasov.  Pe lânga asigurarea integrala a cheltuielilor de cazare si masa,  Asociatia Studentilor la Matematica si Informatica prin partenerii institutionali, pregatesc o serie de workshopuri: “Presentation skills” , “Antreprenoriat în tehnologie”, “Day to day maths”, “Pitch your idea”.   Participattii vor putea sa puna în aplicare cunostintele acumulate în cele 2 zile de training prin conceperea unei idei de start-up si vor sustine o prezentare a conceptului care trebuie sa respecte cele 3 componente: idee, implementare si promovare.
Speram ca astfel sa atragem cât mai multi studenti, sa promovam o multitudine de valori precum si necesitatea existentei start-up-urilor pe piata româneasca. Astfel, venim în completarea cunostintelor dobândite, dorind sa contribuim la dezvoltarea plenara ?i interdisciplinara a participantilor, pe care sa îi pregatim pentru a intra în societatea tehnologica de azi si de mâine.
Inscrieri: 17 Iulie – 25 Iulie
Jurizare: 26 Iulie – 27 Iulie
Scoala de formare: 31 Iulie – 3 August

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!