Expozitie de pictura Ioana Palamar 1 -31 august Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Expozitie de pictura Ioana Palamar

1 -31 august Galeria de Arta Grand Hotel Traian

"A ajunge la solitudine – iată singura revoluţie autentică. Şi aceasta necesită mult curaj.Căutarea spirituală converge în întregime spre clipa de explozie, clipă în care ne regăsim absolute singuri. Solitudinea aduce cu sine extazul. Numai ea permite obţinerea iluminării." marele intelept Osho.

Expozitie pictura Ioana Palamar Galeria de Arta Grand Hotel Traian

Ioana Palamar spune ca este greu a te autodefini, acest lucru implicand o adanca aprofundare a eului interior care la randul ei presupune atingerea unei stari solitare. Acest lucru a incercat sa-l ,,imprime” in propriile creatii si traieste cu speranta ca a si reusit…Tehnica realizarii compozitiilor este una mixta, alegere care se justifica datorita setei de diversificare, de explorare, de cunoastere si in cele din urma, de regasire a sinelui.
În luna august, lucrările Ioanei Palamar vă încântă privirile pe simezele Galeriei de Artă Galeria de Arta Grand Hotel Traian Iaşi.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!