Cursuri de cultura japoneza noiembrie 2014 - mai 2015 Asociația Himawari

Cursuri de cultura japoneza

noiembrie 2014 - mai 2015 Asociația româno-japoneză Himawari

 

Asociația româno-japoneză Himawari din Iași are deosebita plăcere de a vă anunța organizarea unor noi cursuri de cultură japoneză (ikebana, sumie și arte frumoase), în perioada noiembrie 2014 - mai 2015.

Cultura reprezintă, în ultimă ipostază, o reflexie vibrantă a intimității conștiinței umane, a dragostei pentru frumos , a sensibilității interioare. Prin urmare, practicarea uneia sau a mai multor forme de artă nu reprezintă doar un demers ce vizează dezvoltarea abilităților noastre artistice sau crearea armoniei estetice, ci poate însemna o căutare lăuntrică spre universul misterios al inimii.

aranjament floral ikebana

Cursurile de cultură propuse de Asociația Himawari au fost concepute ca o invitație, adresată publicului larg, de a realiza primii pași în drumul spre autocunoaștere prin artă.
Astfel, persoanele interesate vor putea să afle cum să realizeze creații sculpturale florale armonioase (ikebana), cum să surprindă „sufletul” elementelor înconjurătoare în compoziții plastice folosind arta japoneză a pictării în tuș (Sumi-e) sau cum să își exprime propria individualitate și creativitate prin universul plurivalent al artelor frumoase (grafică, desen, pictură, ș.a.).
Cui se adresează cursurile:
Tuturor pasionaților de frumos, indiferent de vârstă sau de experiența anterioară.
Durata cursurilor: Noiembrie 2014 – Mai 2015 (7 luni)
Profesor: Sorin Mazilu
Cursurile sunt organizate în vederea promovării artelor frumoase moderne nipone, tradiționale și moderne, în cadrul publicului larg din Iași, iubitor de frumos. Pe lângă lecțiile de artă, participanții vor putea lua parte la realizarea unor expoziții și a altor activități culturale de promovare a frumosului. Cursurile sunt organizate non-profit, taxele modice de participare solicitate decontând strict cheltuielile ocazionate de derularea cursurilor.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!