Concert Timpuri Noi si Partizan 15 noiembrie Underground Pub Galeriile Ştefan cel Mare

Concert Timpuri Noi si Partizan

15 noiembrie, Underground Pub 20:00

 

Două scene, două oraşe şi un concert Perfect. Timpuri Noi şi Partizan vor concerta împreună la Iaşi şi Bucureşti, în luna noiembrie a acestui an. Cei care au impus Timpuri Noi drept grupul de elită al rockului românesc de avangardă acum mai bine de 20 de ani, sunt din nou împreună, iar prezenţa lor scenică este la fel de explozivă.

Va fi un concert retrospectiv de la înfiinţarea Timpuri Noi şi până în prezent, foarte bine structurat, cu piese atent alese din care nu vor lipsi: Drumul spre lumină, Albele Furtuni, Mistrețul, Becule, Tanța, Vecina, Luca, Stere, Adeline, NATO, Verginica, Emigrant.

Adrian Pleşca - Artan, Răzvan Moldovan - Suedezu' Dan Iliescu, Adrian Borţun, Felix Sfura, Andrei Bărbulescu şi Alex Vascan ne promit că vor începe perfect şi vom încheia, cum altfel,dacă nu Perfect!

Concert  Timpuri noi si Partizan

Bilete şi informaţii referitoare la rezervări se găsesc la Pub Underground. https://www.facebook.com/Undergroundthepub

Povestea Timpuri Noi

 În armată, l-a cunoscut pe Suedezu'- Răzvan Moldovan. Dan Iliescu cânta la chitară, iar Răzvan bătea la valiza. Răzvan i-a spus că are o trupă tare în Bucureşti, dar când au ajuns în oraş şi au pus staţia în mijlocul sălii, nu era decât Artan- Adrian Pleşca. Au apărut curând şi tobele lui Răzvan şi alţi băieţi, şi au început să repete într-o sală dintr-o uzină. Mai apoi i-a descoperit Cristi Zăpadă de la Metrock. Au dat primul concert în 1982, la Casa de Cultură "Înfrăţirea între popoare".

 

Timpuri Noi aveau curajul să fie o trupă de rock care cânta fără chitară distorsionată şi fără voce piţigăiată. Voiau să fie altfel, la modul ostentativ, iar publicul o simte şi azi ca un fel de provocare.
Au multă energie, şi totul la asta se rezumă: să transmiţi ceva de pe scenă. De asta s-au apucat de muzică şi de asta îi revedem împreună pe scenă pe 15 noiembrie şi respectiv, 22 noiembrie: pentru a păstra viu sentimentul de libertate, spiritul rock, rebel.

Povestea Partizan

 În lumea muzicală pop din România, invadată de play-back-uri, de dulcegării, de freze şi busturi sclipicioase, în spatele cărora nu se află mai nimic, Partizan poate avea efectul unei găleţi cu apă recepţionate dis-de-dimineaţă. Cu ironia fără limite a textelor, care iau la ţintă atitudini şi mentalităţi ale ştabilor, ale îmbogăţiţilor peste noapte, ale celor care fac din Mercedes ţelul suprem, Partizan este o explozie de ritmuri moderne adunate sub titulatura de "muzică veche de tip occidental".
Adrian Pleşca spune despre Partizan că este proiectul unor oameni îndrăgostiţi de multă vreme de muzică.

Din aceeasi categorie

Inaugurarea Astroclubului „Sagittarius”, 21 septembrie 2019

Festival de muzica folk - "Serile Teiului", 22 , 29 august si 5 septembrie 2019

Concert Dirty Shirt, 25 octombrie 2019