Decembrie 09, 2023

Jobshop

JobShop® 2011 -  Evenimentul National de Cariera !

JobShop®, construieste-ti viitorul!

Aflat la cea de-a XI-a ediţie , JobShop® dezvolta  in continuare conceptul de eveniment de cariera care, pe langa oportunitatea gasirii unui job iti ofera ocazia de a-ti alege locuri de practica, burse de studiu, dar si de a participa gratuit la diferite activitati extracurriculare pentru dezvoltarea ta personala şi profesionala.

Anul acesta BEST Iasi iti ofera posibilitatea de a participa la training-urile pliate pe dezvoltarea capacitatilor de prezentare si structurare a proiectelor, comunicare, antreprenoriatsşi 5 activitaţi propuse de companiile participante, necesare unui inceput de cariera reusit.

Te asteptam in perioada 4-9 aprilie sa te implici in activitaţile desfasurate la Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi si pe 6 aprilie la ziua de standuri ce va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi, unde vei intalni reprezentantii companiilor participante.

Evenimentul se adreseaza in principal studentilor si absolventilor cu profil tehnic dar si celorlalti studenti din mediul universitar iesean.

Pentru mai multe detalii si pentru a te inscrie la activitati, acceseaza www.JobShop.ro.

Agenda JobShop 2011

Luni, 4 aprilie - Deschiderea oficiala, Training Expert Network

Marti, 5 aprilie – Conferinta Tenaris Silcotub

Miercuri, 6 aprilie – Zi de standuri, BACo

Joi, 7 aprilie – Vizita la compania Continental, Prezentare interactiva GHF Derivates, Workshop National Instruments

Vineri, 8 aprilie – Training Expert Network, Training Edurom

Sambata, 9 aprilie – Training DTC, Workshop RedPoint

JobShop®, construiește-ti viitorul!


Contact: Alexandru Boghean – coordonator JobShop® 2011 (+40 742 083 742, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!