Romanii au talent?

Iata ca s-a terminat prima editie a emisiunii show "Romanii au talent" si nici nu se putea altfel decat cu un scandal. Poate pentru PROTV discutiile in contradictoriu le va aduce ratingul mult visat insa pentru imaginea emisiunii va fi , cred  o lovitura cam nasoala. Oricum site-ul emisiunii a ajuns la niste cote nesperate ale celor care l-au accesat. Insa sa vedem cum ii va afecta pe cei de la PROTV scandalul in masura in care televiziune concurenta lor si aici ma refer la Antena 1 a cumparat un show care i poate ameninta suprematia de vineri seara. Si aici ma refer la X Factor.

Dar sa revin la scandal, acesta fiind pornit de la castigatorul acestei editii. Cred ca toata lumea se astepta ca pe primul loc sa fie Narcis Iustin Ianau care este un talent nativ pe care nu il intilnesti chiar asa de usor, insa iata ca votul populatiei la propulsat pe primul loc pe Adrian Tutu. Nu cred ca ar trebui sa va reamintesc ca aceeasi mentalitate de vot ne-a adus in situatia economica in care suntem acum, si asta pentru ca romanul voteaza dupa criterii pe care numai el le stie.

Sincer sa fiu preferatul meu a fost si ramane Dinu Valentin pe locurile urmatoare fiind  alaturi de Narcis Ianau, Rebeca Neacsu. Dorinta mea este de a pune langa Tutu pe toti castigatorii din celelalte tari care au formatul acesta de emisiune si astfel si cei care au votat sa vada diferenta. Caci orice englez sau orice alt strain care se va uita la Tutu nu va intelege niciodata de ce a castigat el concursul. Acesta nu este singurul concurs care naste controverse. Insa se pare ca noi suntem specialisti la a injura ca nu castigam Eurovisionul cand melodiile trimise de noi nu fac fata din punct de vedere calitativ concursului. Eurovisionul e primul exemplu car eimi vine acum in minte dar cred ca mai sunt si altele care acum imi scapa.

Un alt semn de intrebare pe care il pun eu e referitor la promo-ul initial al emisiunii in care a aparut numai Tutu. Si pot spune ca acest promo a fost difuzat destul de mult. Coincidenta sau nu castigatorul este chiar persoana din promo. Sa presupunem ca nu ar fi ceva necurat la mijloc cu coincidenta asta insa simplul fapt ca unul din concurenti a beneficiat de reclama intensa nu da bine la imagine.

 Oricum trecand peste toate emisiunea a vut un succes pe care cred ca nici realizatorii ei nu se asteptau sa il aiba cu un rating care a batut recordurile. Speram ca in viitoarele editii lucrurile sa fie clare in multe privinte si sa nu mai apara semne de intrebare care nu ar trebui sa fie.