Leadership Autentic 28-29 mai

Liceenii din Iasi vor participa la Leadership Autentic

 

 

 Elevii Colegiului National “Emil Racovita” Iasi vor avea sansa sa ia parte in perioada 28-29 mai la un program inedit de leadership si dezvoltare personala, Leadership Autentic, dezvoltat de Fundatia LEADERS si sustinut de BRD Groupe Societe Generale.

 

Liceenii din Iasi vor participa la Leadership Autentic, programul gratuit care contureaza un cadru unic de dezvoltare, toate costurile fiind acoperite prin intermediul companiilor responsabile care investesc in educaţia tinerilor. Cei 25 de participanti, cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani, vor parcurge cele patru module orientate in jurul unor teme precum Lideri si Leadership, Comunicare, De la viziune la rezultat, Vorbirea în Public si Feedback.

 

Leadership Autentic le ofera tinerilor atat o dimensiune teoretica, cat si o parte practica reprezentata de activitaţi de lucru in echipa şi exercitii interactive care contribuie la sedimentarea informatiei prezentate pe parcursul training-ului. Programul va fi livrat de catre trainerul LEADERS, Elena Paslaru, cu o experienta de peste 5 ani in dezvoltarea si furnizarea de programe educationale destinate tinerilor.

Invitata de onoare a acestei editii este Laura Tăşchină Nicolae, Preşedinte JCI Iasi. Aceasta le va impartasi participantilor evenimentele care i-au marcat cariera si dezvoltarea personala si va atinge subiecte precum antreprenoriatul si industriile creative, care se numara printre pasiunile ei.

 

Pe parcursul anului trecut, Leadership Autentic a fost implementat in peste 10 licee si a beneficiat de un feedback foarte bun din partea tuturor celor implicati: “Daca ar fi sa repet experienta, nu aa ezita sa fac asta nicio secunda. O consider o experienta unica care mi-a educat conceptiile si perceptiile asupra ideii de lider. Timpul petrecut in acest program am simtit ca a trecut cu mare usurinta, pentru ca totul s-a desfasurat intr-un cadru amabil, care mi-a permis sa ma exprim fara teama criticilor ce vor urma. In mod clar Leadership Autentic m-a ajutat in viitoarea cariera pe care doresc sa o urmez de avocat, m-a ajutat sa gasesc raspunsul la multe intrebari, sa ma cunosc pe mine, sa privesc tot ceea ce urmeaza cu responsabilitate si maturitate”, declara Alexandra Mihaela Oprescu, participant Leadership Autentic, Colegiul Naţional Ienachita Vacarescu, Targoviste. 

Leadership Autentic este un program conceput de Fundatia LEADERS. Fundaţia LEADERS este devotata promovarii conceptului de leadership si dezvoltarii unor tineri responsabili, capabili si inovatori, care isi vor coordona activitatile spre evolutia tuturor membrilor societatii. Printre cele mai importante initiative ale Fundatiei LEADERS se numara LEADERS Education, LEADERS School & Academy, Leadership Center si Clubul Antreprenorilor.

Persoana de contact:    Adina Ghita

Project Manager Leadership Autentic

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

0723 250 356