Loading...

iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Gren Week - De câte becuri este nevoie pentru a schimba un om?

Sub aceasta intrebare, proiectul Green Week, o initiativa a tinerilor pentru tineri, organizat de AGRATA (Asociatia Elevilor Colegiului National Iasi), isi propune sa atraga atentia asupra problemelor ecologice actuale. În saptamana 28 mai – 3 iunie, elevii din Colegiul National Iasi si nu numai vor fi implicati intr-o serie de activitati cu tematica verde:

Green Week Iasi

  • - Sambata, 28 mai – Ecologizarea platoului Bucium – participă aproximativ 60 elevi, carora li se va asigura transportul si vor primi materialele necesare impreuna cu tricoul campaniei.
  • - Luni, 30 mai – Floare umana, Piata Unirii. Figura va fi alcătuită în jurul orei 14:00 de peste 500 elevi ai Colegiului.
  • - Marti, 31 mai – Workshopul handmade, organizat in parteneriat cu Asociatiile Mai Bine si Himawari.
  • - 1-3 iunie – campanie de colectare de maculatura, sub forma unei competitii: clasa care va aduce cea mai mare cantitate devine Clasa Verde si va fi premiata de organizatori.
  • - Joi, 2 iunie – Trainingul Eco lifestyle ce se centreaza pe modalitatile in care fiecare poate deveni mai responsabil fata de mediu in activitatea zilnica
  • - Joi, 2 iunie – Proiectie de film, Moldova Mall, etaj 6, 17:00.
  • - 25 mai – 2 iunie – Concurs de fotografie cu tema Ecoptimism! Premiile sunt oferite de parteneri si sponsori. Lucrarile castigatoare vor fi expuse la Moldova Mall, parter.
  • - 1-3 iunie – Asphalt art: desen liber pe asfalt în curtea liceului.

Mai multe despre proiect puteti afla de pe pagina facebook.com/thegreenweek si de pe blogul elevilor, colegiulnatAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Din aceeasi categorie

Programul Cinematografelor din Iasi

Bancul zilei

Un scoțian se duce la primărie cu o cerere de schimbare de nume. Funcționarul îl întreabă:
- De ce doriți să vă schimbați numele, domnule?
- Am găsit o cutie cu peste o sută de cărți de vizită.

Bancurile zilei le poti citi aici...