"Green future" Summer course

Fun. Friendship. Learning. ”Green future” Summer course

 

Esti student la Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului sau la Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului?

Vrei sa iti faci prieteni in toata Europa?

Vrei sa traiesti cele mai tari 2 saptamani din viata ta? Alatura-te celor 22 de participanti din 14 tari europene!

Green Future Summure courses

Aplica la cursul de vara organizat de BEST Iasi "Green Future", care are ca scop educarea noii generatii de studenti de la Universitatea Tehnica  "Gheorghe Asachi" din IAsi in conformitate cu conceptul de dezvoltare durabila. Obiectivul cursului este de a aduce la cunostinta problemele de poluare a mediului si conceptul de prevenire a poluarii, luand in considerare politica de mediu si procesul decizional.

 

 

 

 

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti pe Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. o scrisoare de motivatie in limba engleza pana pe 7 iunie 2011 !

Cursul de vara se va desfasura in perioada 9-22 Iulie, iar pe parcursul celor doua saptamani, pe langa latura academica pe care o propunem, se vor desfasura si activitati sociale la care iti garantam ca te vei distra de minune si iti vei face o gramada de prieteni !

 

Cazarea si masa sunt gratuite pe toata durata evenimentului, asa ca nu mai sta pe ganduri si pune-ti la cale vara cu BEST Iasi. Aplica acum !

Mai multe detalii: http://bestis.ro/summer11/