"Scoala Da"

Impreuna pentru sustinerea Scolii Mobile

Marți 31 mai, la sala Gaudeamus din incinta Casei de Cultură a Studenților, a avut loc spectacolul caritabil „Scoala DA”, cu participarea lui Florin Chilian si a lui Mihai Sturzu. Scopul evenimentului a fost sprijinirea Scolii Mobile,  proiect ce lupta impotriva abandonului scolar si este implementat la Iasi de Organizatia „Salvati Copiii”.

Moderatorul spectacolului a fost Mihai Sturzu, membrul trupei Hi-Q. Acesta a deschis seara prezentand scopul evenimentului și invitandu-l în scena pe coordonatorul Salvați Copiii Iași.

Spectacolul a debutat cu Festivo Band, una dintre cele mai bune trupe de cover din Iasi, care a încântat publicul cu mai multe piese cunoscute. Acestora li s-a alăturat și artista Otilia Berbeci, care pe langa interpretarea catorva melodii ce au captivat publicul, a cantat și un duet cu solistul trupei Festivo, Mihai Popistasu (câștigator al ediției din 2008 a concursului Megastar).  Seara a fost presarata si cu momente de dans artistic, sustinute de copii talentati de la Scoala de dans Dance Energy.

 

Momentul mult așteptat a fost concertul susținut de Florin Chilian. Acesta șs-a prezentat admiratia fata de scopul spectacolului „Scoala DA” si a încurajat publicul sa sustina astfel de proiecte caritabile. Piese precum „Zece” și „Chiar daca” au încantat publicul care a ales ca în seara de 31 mai sa sustina lupta impotriva abandonului scolar participand la acest eveniment.

La spectacol au asistat aproximativ 300 de persoane. In urma donatiilor si a vanzarii biletelor, 5927 lei vor fi donati in intregime proiectului Scoala Mobila, cu scopul de a ajuta copiii defavorizați din cartierul Cantemir și zona Ses Bahlui, comunitatea „Dallas”, așa cum este numita de localnici. Cu fondurile obtinute se vor cumpara materiale educationale (planse, creta, mingi, obiecte de clovnerie, etc.), gustari si rechizite pentru copiii beneficiari ai Școlii Mobile.

Echipa ReCreativ
Comunicare/Promovare
Codrina Lupu - 0746 825 148, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Alina Pitariu - 0746 520 237, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
www.scoalada.com