3 ani de Acaju 6-8 august

3 ani de Acaju

6-8 august Cafeneaua Acaju

Sambata, 6 august Dansam.
Noi avem muzica, voi miscarile. Organizam ringul si barul cu toate cele necesare si va asteptam la o noapte de dans, cantece si imbratisari de neuitat. Pregatim preturi speciale sa aveti inca un motiv in plus sa va bucurati.

3 ani de Acaju - Cafeneaua Acaju 6-8 august

Duminica, 7 august Ne jucam.
Adunam jocuri diverse si distractive, facem echipe, organizam concursuri. Mai venim cu vreo 3 pisici, ceva baloane, baloane cu pisici, pisici pe baloane, vom redescoperi jocuri sociale si din copilarie, amuzante si vicioase si bauturi usoare si racoroase.

Luni, 8 august Cantam La multi ani.
Cu muzica pe terasa, cu bunatati dulci si racoroase va asteptam ca niste gazde primitoare sa va multumim pentru 3 ani petrecuti impreuna. Ne povestim, ne aducem aminte, ne bucuram de sarbatoare si ne promitem si urmatorii ani sa fim la fel de aproape.

Cafeneaua Acaju str Sf Sava nr 15

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!