Expozitie "Muza" - Ofelia Odobasu Tofan 6-21 august

 "Muza" - Ofelia Odobasu Tofan

6-21 august Galeriile de Arta "Cupola" Uniunea Artistilor Plastici

Galeriile de Arta "Cupola" Uniunea Artistilor Plastici din Romania - Filiala Iasi gazduieste in perioada 6 – 21 august 2011 la Galeriile de arta Cupola Iasi expozitia de arte vizuale ”Muza”, semnata de artista Ofelia Odobasu Hutul.

Evenimentul a fost vernisat in data de 6 august 2011 orele 17.00 de criticii de arta: Valentin Ciuca, lector univ. dr. Emanuela Ilie si profesor univ. dr. Constantin Tofan, presedintele U.A.P.R.- Filiala Iasi.

Expozitia

 

Expozitia poate fi vizitata de luni pana sambata, intre orele 10 – 18. Conceptul expozitiei Colectia de lucrari din expozitia „Muza” cuprinde studii monumentale de desen artistic in carbune sau caseina si pictura in ulei reprezentand compozitii, portrete sau peisaje in care prezenta sacrului e definitorie.

"Fundamentul creatiei mele are ca scop nu atat evidentierea fondului propriu de sensibilitate, cat mesajele pe care doresc sa le transmit. Arta mea se transforma in constiinta iar tema este una de reflectie, reflectia fiind singura cale de a ajunge la adevar .

Va astept sa descifram drumul impreuna! " Pictor Ofelia Odobasu Hutul