Expozitia "Pictura ca poezie discretă a trecutului" Ofelia Hutul 31 august -30 septembrie Ateneul Tatarasi

Expozitia  "Pictura ca poezie discretă a trecutului" Ofelia Hutul

31 august -30 septembrie Ateneul Tatarasi

Expozitia cuprinde un numar de 30 de lucrari de arta plastica avand drept tema pictura ca mod de transpunere a sentimentelor pricinuite de amintirile unor imagini de altadata. 

Expozitia

Astfel, regasim peisaje din vechiul Iasi, personaje în posturi melancolice si compozitii generate de trairile speciale ale artistei. 
Ofelia Hutul, artist plastic, membru al Uniunii Artistilor Plastici Romania filiala Iasi si profesor de educatie plastica la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” din Iasi, are un CV bogat în expozitii personale sau de grup, în tara sau în strainatate, precum si nenumarate premii, medalii si distinctii specifice genului plastic.

Expozitia este deschisa publicului in sala Galeriile de Arta  Ateneul Tatarasi

Program de vizitare: luni – vineri, ora 9.00 – 17.00.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!