Decembrie 04, 2023

ROCK’N’IASI 2011 15-17 septembrie

ROCK’N’IASI 2011

15-17 septembrie  - Foaierul Casei de Cultura a Studentilor

Concerte Napalm Death,  Altar,  Luna Amara, Bucovina, Mat

 

Anul acesta ne întalnim în centrul Iasului, la cel mai mare festival de rock din zona Moldovei! Napalm Death, Altar, Luna Amara, Bucovina, Mat si înca alte 10 trupe invitate la Rock'n Iasi canta între 15 si 17 septembrie, în Foaierul Casei de Cultura a Studentilor din Iasi! Trei seri, trei teme diferite: metal, core si alternativ! Joi, 15 septembrie, ne întalnim cu Napalm Death si Bucovina, vineri, 16,  sarbatorim 20 de ani cu Altar si  sarim cu cei de la Mat, iar sambata strigam alaturi de Luna Amara.

Concerte Rock la Rock'N'Iasi 2011

Programul ROCK'N IASI

Joi, 15 septembrie ORA 19

NAPALM DEATH
BUCOVINA

concurs METAL

Westfallia
Almost in Range
Sheol
Abnormyn Deffect - daca primesc viza la timp

Vineri, 16 septembrie ORA 19

 
ALTAR
MAT

concurs CORE

Relative - asteptam confirmare
Mercedes Band
Armies of Enlil

Sambata, 17 sep, ORA 19

LUNA AMARA
INFECTED RAIN
TODO
concurs ALTERNATIV
Umbra
Greenish - asteptam confirmare
Beauty and the rat
No Antidote

Detalii pe
www.rockniasi.ro

Abonamentele  pentru toata perioada festivalului sunt 40 de lei si pot fi achizitionate numai de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua de magazine Diverta. 

Pretul biletelor în prima zi a festivalului este de 40 de lei, iar în urmatoarele doua zile cate 15 lei si se vor gasi numai la locatie, doar în seara de concert.

 

Nu uita! Tu ne spui cine mai canta la festival!

Intra pe www.rockniasi.ro si voteaza trupa preferata pana pe 10 septembrie! Îi poti ajuta sa castige un premiu în valoare de 1000 de lei!

 

Anul acesta la Rock'n Iasi nu castiga doar trupele înscrise la concurs. Poti castiga si tu, cel care ai venit la festival! În fiecare seara 3 norocosi vor primi cate un bax de bere! Şi doar daca ti-ai luat abonament, în seara de 15 septembrie, oferim prin tragere la sorti un premiu în valoare de 500 de lei cash!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!