Expozitia de Arta Egipteana 24 septembrie - 2 octombrie Era Park

Expozitia de Arta Egipteana

24 septembrie - 2 octombrie Era Park

In perioada 24 septembrie – 2 octombrie are loc la ERA Park Expozitia de Arta Egipteana, organizata de asociatia internationala Noua Acropola. Pe parcursul celor 10 zile de expozitie, cei prezenti vor descoperi fascinanta cultura egipteana. In cadrul evenimentului vor avea loc ateliere de pictura egipteana pe reproduceri arheologice si vizionari de filme documentare despre Egipt. Acestea vor avea loc in fiecare zi a expozitiei, incepand cu ora 14:00 de luni pana vineri si intre orele 10:00 – 12:00 si 18:0 – 20:00 sambata si duminica.

Arta egipteana la Era park Iasi

In plus, cei ce trec pragul ERA Park vor lua parte si la proiectii multimedia despre cultura si arta egipteana precum “Divinitatile Egiptului Antic”, “Piatra de la Rosseta”, “Papirusul ANI. Cartea Egipteana a Mortilor” sau “Zodiacul de la Dendera”. Proiectiile vor avea loc in timpul weekendului, in zilele de sambata si duminica, incepand cu ora 12:30. In cadrul expozitiei va avea loc si un concurs de cultura generala ce se va desfasura duminica, 2 octombrie, incepand cu ora 15:00. Premiile vor consta in reproduceri arheologice, albume istorice, dar si cursuri de filozofie.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!