Decembrie 06, 2023

Speed Dating - The Flirt Marathon 7 octombrie Maideyi Cafe

Speed Dating - The Flirt Marathon

 7 octombrie Maideyi Cafe

Single & Happy? Don’t think so! Vino pe 7 Octombrie, ora 20:00 la Speed Dating !  Lasa flirturile online si date-urile virtuale & HAVE THE REAL THING!

…Ce este Speed Dating?

Stii cu siguranta din filme, daca te-ai uitat la Eva Mendez si Will Smith in „Hitch” sau la episoadele din Sex and the City: o ora in care vei avea cate o intalnire cu 12 posibili parteneri / partenere. Ai 5 minute cu fiecare, sa va cunoasteti, sa intrebi si sa raspunzi ce-ti trece prin cap. Cand clopotelul suna, partenerii se schimba. Unde si cand mai poti avea 12 intalniri intr-o singura seara?!

Impresiile (sincere!) le vei scrie intr-un formular special. Vei nota persoana care ti-a placut, iar la final echipa Maideyi va anunta cele cinci echipe castigatoare. Premiile consta in… sa-ti spunem? Nu. Mai bine vino sa vezi! Iti garantam ca le vrei si te vor face sa zambesti!

The Flirt Marathon la Maideyi Club

Iar prima intalnire va avea loc chiar atunci, la Flirt Marathon.
Asa ca ai numai de castigat: fie ca iti gasesti perechea, fie ca nu, ai oricum o ora de speed-dating-fun!

*The Flirt Marathon este la a noua editie si este marca inregistrata Maideyi Cafe

*In timpul sesiunii de Speed Dating, nu se schimba numere de telefon, adrese de e-mail, conturi de facebook etc.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!