Ia initiativa si intra in AIESEC 26-27 octombrie

Ia initiativa si intra in AIESEC     

26septembrie -27 octombrie       

   “Initiatives change everything, everywhere!”
                              

În perioada 26 septembrie- 27 octombrie, AIESEC Iaşi derulează campania de recrutare a noilor membri cu mesajul “Initiatives change everything, everywhere!”, ca parte integrată a campaniei naţionale de recrutare.  În cadrul acestei campanii de recutare AIESEC îşi doreşte să atragă tineri cu iniţiativă, care doresc să acceseze oportunităţi de dezvoltare şi învăţare într-un mediu internaţional, indiferent de facultatea urmată.  

AIESEC Iaşi reprezintă o oportunitate pentru tineri de a-şi pune în practică ideile, de a aduce un plus de valoare mediului local, de a câştiga experienţă în diferite domenii si de a învăţa şi experimenta într-un mediu internaţional.
 Experienţa AIESEC constă într-un parcurs de dezvoltare prin:

 1.  
  1. Oportunităţi de a fi membru şi de a face parte dintr-o echipă;
  2. Poziţii de leadership în cadrul organizaţiei;
  3. Participarea la conferinţe locale, naţionale sau internaţionale;
  4. Programe de mentoring cu parteneri si alumni AIESEC;
  5. Internship-uri internaţionale în peste 110 ţări şi teritorii în domeniul educaţiei, voluntariatului sau în domenii tehnice si de IT acreditate de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași;

 

aiesec-2011-2012

Pentru a putea intra în AIESEC studenții trebuie să completeze un formular de aplicare care se găseşte în format online pe site-ul www.aieseciasi.ro.  Acesta poate fi achiziționat şi în format fizic din sediul organizației sau la punctele de informare din cadrul universităţilor, începând cu 3 octombrie 2011.

Termenul limită de aplicare este 27 octombrie 2011, ora 08:00 A.M.

AIESEC Academy este un  proiect menit să faciliteze crearea unei legături între studenţii ieşeni şi mediul bussiness local, prin intermediul unui program de pregătire axat pe subiecte şi domenii de interes comun cum ar fi: Marketing, Resurse Umane, IT, Finanţe sau Vânzări. Proiectul atinge nevoia de informaţii practice şi  de actualitate în domenii în care tinerii îşi urmează studiile, pentru a se putea pregăti competent pentru viitorul profesional, dar şi dorinţa companiilor ieşene de a fi mai aproape de unul dintre publicurile ţintă cele mai importante.
Prin această experienţă unică de învăţare, studenţii beneficiază de training-uri şi workshop-uri pe arii tehnice ţinute de reprezentanţi ai companiilor locale, având ocazia de a interacţiuna cu mediul bussiness ieşean.
 Proiectul se va desfăşura în perioada 20 octombrie - 24 octombrie 2011

AIESEC reprezintă cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, fiind prezentă în peste 110 ţări şi teritorii şi având o istorie de 63 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. AIESEC se diferenţiază de alte ONG-uri pentru tineri prin Programul Global de Internship-uri pe care il oferă şi programele de dezvoltare a abilităţilor de leadership. Prezenţa AIESEC în România s-a facut remarcată timp de 21 ani, extinzându-se într-un număr de 15 oraşe.