"Teatru intre paranteze" ("Teatru la bar") 5 octombrie Maideyi

"Teatru intre paranteze" ("Teatru la bar")

5 octombrie Maideyi 20:00

 

Miercuri, 5 octombrie, la ora 20:00, vino sa vezi "Teatru intre paranteze" ("Teatru la bar"), o comedie savuroasa in regia lui Octavian Jighirgiu, cu: Dumitru Nastrusnicu, Oana Miron, Andreea Boboc, Daniel Busuioc si Octavian Jighirgiu. La noi. La Maideyi.

Evenimentul este realizat in parteneriat cu Rotaract Iasi, iar o parte din veniturile obtinute din bilete si vanzari vor fi donate fundatie Renasterea Sperantei pentru ajutorarea copiilor cu Sindromul Down.

Teatru la Bar - Maideyi Club

De-a lungul timpului, "interactienii ieseni" au organizat spectacole caritabile (Altruism prin Arta), s-au preocupat de alcatuirea unei biblioteci scolare in comuna Scanteia ( Dai carte, ai parte! ), au initiat traditii (organizarea anuala de 1 iunie a unui labirint din cutii pentru copii), au organizat competitii cu caracter sportiv/cultural ( Treasure Hunt,Streetball for life ),expozitii fotografice(cu scopul de a promova tinerele talente ale Iasiului),sau concursuri de cultura generala pentru copiii din gimnaziu.

Accesul este permis pe baza de invitatie. Pretul unei invitatii este 10 lei. Acestea se pot ridica zilnic de la Maideyi, intre 08:00 si 24:00, inclusiv in seara reprezentatiei.