Septembrie 26, 2023

Cursuri limba franceza inscrieri pana pe 7 octombrie Centrul Cultural Francez

Cursuri limba franceza

inscrieri pana pe 7 octombrie Centrul Cultural Francez

Ultima saptamana de inscrieri la cursurile extensive de limba franceza organizate de Centrul Cultural Francez din Iasi  

Inscrierile pentru examenele DELF/DALF din sesiunea 12-13 noiembrie 2011 au loc pana vineri, 4 noiembrie (inclusiv).

Inscrierile la cursurile extensive de limba franceza la Centrul Cultural Francez din Iasi au fost prelungite pana vineri, 7 octombrie (inclusiv). Inscrierile se fac la sediul CCF Iasi de luni pana joi (09.00-12.00 si 13.00-18.00), iar vineri in intervalul orar 09.00-16.00 • Centrul Cultural Francez din Iasi organizeaza si cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

 cursuri-limba-franceza

Institutie a Ambasadei Frantei in Romania, Centrul Cultural Francez din Iasi beneficiaza de o echipa de profesori de elita si de cele mai moderne metode de predare, fiind unicul centru de examen din zona Moldovei care elibereaza diplome si atestate de limba franceza recunoscute international.
Cursantii Centrului Cultural Francez din Iasi beneficiaza de sali de cursuri echipate cu tehnica moderna, de un abonament GRATUIT la Biblioteca multimedia (Mediateca) CCF, pe durata cursului (mediateca unica in zona Moldovei, prezentand publicului un bogat fond de carte, periodice, filme si CD-uri audio – abonamentul este inmanat in ziua inceperii cursurilor), de reduceri de 10% pentru elevi, studenti si pensionari, membrii aceleiasi familii si pentru grupuri gata constituite, dar si de posibilitatea de plata prin card.
Pentru posesorii de carduri ISIC, IYTC si ITIC se aplica reduceri de 15%. De reduceri atractive vor profita si cursantii modulelor A1 + A2, B2 si C1.
Plata cursurilor se poate face in rate lunare.
De asemenea, persoanele care urmeaza cursurile de limba franceza ale Centrului Cultural Francez din Iasi au prioritate in obtinerea de invitatii la evenimentele culturale organizate de institutia noastra.

Doriti sa invatati limba franceza sau sa obtineti diplome si atestate recunoscute international ?
Acasa la francezi este locul ideal !
Usile Centrului Cultural Francez din Iasi va sunt deschise !

CURSURILE DE LIMBA FRANCEZA ORGANIZATE DE CENTRUL CULTURAL FRANCEZ DIN IASI :
• Franceza generala pentru adulti
A1 + A2 ; B1 ; B2 ; C1 ; C2
• Simulare pentru examenele DELF/DALF
• Franceza pentru Québec
• Franceza pentru copii si adolescenti
• Franceza in mediul profesional (in vederea obtinerii diplomelor CCIP)
–    Franceza in domeniul afacerilor
–    Franceza in domeniul juridic
–    Franceza in domeniul hotelier si in turism
–    Franceza in domeniul medical
• Cursuri „à la carte”
• Cursuri pentru intreprinderi

Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.
Cursantii au posibilitatea sa obtina atestate si diplome (DELF-DALF) care certifica utilizarea limbii franceze, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1 si C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la CCF Iasi testele internationale TEF, e-TEF, TEFaQ si e-TEFaQ.
Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international.
Cursurile „à la carte” se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima.

EXAMENE
• DELF/DALF
• Sesiuni CCIP
• TEF, e-TEF
• TEFaQ si e-TEFaQ

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

0
Shares