Expozitia internationala de fotografie ORTHPHOTO 9-16 octombrie Turnul Manastirii Golia

Expozitia internationala de fotografie ORTHPHOTO

9-16 octombrie Turnul Manastirii Golia

Mitropolia Moldovei si Bucovinei, in parteneriat cu Asociatia „Centrul de Promovare turistica” – Iasi, organizeaza in perioada 9 - 16 octombrie 2011 a doua expozitie internationala Orthphoto cu tema Monahismul ortodox. Gazda acestui eveniment va fi Turnul Golia, ce face parte din Ansamblul Monument Istoric Manastirea Golia.
Vernisajul expozitiei va avea loc duminica, 9 octombrie 2011 incepand cu ora 13.00. Moderatorul vernisajului va fi dr. Daniel Mazilu, iar vorbitorii vor fi urmatorii:

Protosinghel Hrisostom Radasanu, consilier pe probleme de invatamant  din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei Maica Siluana Vlad, coordonatoarea centrului de formare si consiliere „Sfintii Arhangheli” si stareta manastirii „Sfantul Siluan Athonitul” din Iasi Carmen Chiorcea – Directorul Asociatiei „Centrul de Promovare Turistica”
Iasi  Ionut Trandafirescu – coordonatorul redactiei Orthphoto Romania.

Expozitia Internationala Orthphoto in Turnul Manastirii Golia

Expozitia de fata reuneste 200 de fotografii (selectate din aproape 500, apartinand unui numar de 102 fotografi) din 25 de tari. De asemenea, expozitia Orthphoto este deschisa spre vizitare tuturor iubitorilor de arta fotografica in intervalul orar 11.00- 17.00, pe toata perioada desfasurarii sale.
Orthphoto (www.orthphoto.net) este o comunitate online (activa pe internet din anul 2005) de fotografi amatori si profesionisti din intreaga lume, preocupati de cunoasterea si popularizarea spatiului ortodox prin fotografie. Expozitia de fata este vernisata simultan in Bulgaria, Serbia, Polonia si Rusia, iar la noi in tara va avea un circuit itinerant, dupa Mioveni, Pitesti si Iasi, urmand a fi expusa la Bucuresti, Campina, s.a. Imprimarea lucrarilor a fost sustinuta integral de Centrul Cultural Mioveni.

Protosinghel Hrisostom Radasanu, consilier pe probleme de invatamant din cadrul Mitropoliei Moldovei si Bucovinei Maica Siluana Vlad, coordonatoarea centrului de formare si consiliere „Sfintii Arhangheli” si stareta manastirii „Sfantul Siluan Athonitul” din Iasi Carmen Chiorcea – Directorul Asociatiei „Centrul de Promovare Turistica” Iasi

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!