Decembrie 09, 2023

Sarbatoarea dulcetii 10-16 octombrie Manastirea Golia

Sarbatoarea dulcetii

10-16 octombrie Manastirea Golia

Asociaţia „Centrul de Promovare Turistica” – Iasi, cu sustinerea financiara a Consiliului Judetean Iasi si în parteneriat cu Primaria Iasi, organizeaza în perioada 10 - 16 octombrie 2011 prima editie a târgului „Sarbatoarea dulcetii la Manastirea Golia” la Iasi. Acest eveniment va avea loc în parcarea din fata Manastirii Golia, începând de luni, 10 octombrie, ora 10.00.

Sarbatoarea dulcetii la Manastirea Golia Iasi


Au fost invitati preponderent producatori de dulceata din zona Moldovei, însa târgul „Sarbatoarea dulcetii” reuneste si producatori de produse apicole si preparate de sezon (zacusca), precum si un creator de port popular din Neamt. Astfel, iesenii si pelerinii vor avea ocazia sa deguste dulceturi, miere si zacusca de la 15 producatori din judetele Iasi, Suceava, Neamt, Olt si Prahova.
Pe data de 15 octombrie va avea loc un concurs între producatorii de dulceata, iar un juriu va desemna „Cea mai gustoasa si naturala dulceata“ din cadrul târgului “Sarbatoarea dulcetii la Manastirea Golia”.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!