Norzeatic si Khidja 22 octombrie Baia Turceasca

Norzeatic si Khidja

22 octombrie Baia Turceasca

 

Brain Events si Compania FaPt prezinta Norzeatic si Khidja [live]  la  Baia Turceasca

Bilete: pot fi achizitionate în avans la pretul de 15 lei (in numar limitat), de la Club Brain si magazinul U-man din Iulius Mall, iar în seara concertului, de la Baia Turceasca, la pretul de 20 lei.

Norzeatic si Khidja este jonctiunea fructuoasa dintre trei artisti de mare angajament stilistic - MC-ul liric Norzeatic si duo-ul Rusu si Flore. Despre albumul lor "Aici Acum", aparut in 2010, s-a vorbit si se vorbeste in continuare, fiind un proiect amplu si asteptat.
Norzeatic si Khidja e un proiect aparut cu aproape zece ani în urma, pana de curand cunoscut drept Khidja Clouds Society. Rusu si Flore (duo-ul Khidja) se ocupa de productie, scratches si cuts, iar Norzeatic (ex-Vexxatu’ Vexx sau MC ’geamite Galigan) semneaza lirica si controleaza microfonul.
Un proiect hip-hop cu influente jazz, funk, electro avand in prin plan pe Vexxatu’ Vexx sigur nu poate da gres.
Soundul e complex, pasajele versificate se alterneaza cu cele instrumentale, cei trei membri depasindu-si atributiile de MC respectiv produceri, folosind instrumente electronice si efecte. Sfera muzicala e extinsa si prin participarea unor jazzmeni de marca: Electric Brother si saxofonistul Iordache.

norzeatic-khidja

Warm-up: Andru & Alex.
After-party: Beat Poetry Crew.

Evenimentul este organizat de Brain Events, în parteneriat cu Asociatia Compania FaPt – Fabrica de Arta si Productie Teatrala, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, si face parte dintr-un program ce are ca obiective: sustinerea formelor alternative si experimentale de teatru si arta contemporana; extinderea ideii de arta urbana, prin exploatarea spatiilor neconventionale; formarea unui public spectator-vizitator, precum si dezvoltarea unei dinamici artistice, axata pe schimburi si fluxuri culturale.