Decembrie 06, 2023

Concert "Muzica si suflet in note de toamna" 29 octombrie Aula Bibliotecii Centrale Universitare “M. Eminescu”

Concert "Muzica si suflet in note de toamna"

29 octombrie Aula Bibliotecii Centrale Universitare “M. Eminescu” 18:30

Fundaţia COTE vă invită să participați la concertul caritabil Muzică și suflet în note de toamnă care va avea loc Sâmbătă 29 Octombrie 2011 începând cu ora 18.30, în Aula Bibliotecii Centrale Universitare “M. Eminescu” din Iaşi.

Concertul este organizat de Fundația COTE şi Formația Etnophonica. Formația Entophonica abordează un stil muzical original ce îmbină armonios muzica clasică cu cea modernă și tradițională. Fondurile obţinute vor fi utilizate pentru sprijinirea beneficiarilor  Fundației COTE care de 15 ani  este alături de copiii și  tinerii din centrele de plasament din județul Iași. În perioada 1996-2011 Fundația COTE a oferit servicii sociale pentru 800 de beneficiari, iar în prezent sprijină 22 tineri proveniți din centrele de plasament.

muzica-sunet-fundatia-cote

Invitaţiile la eveniment pot fi obţinute în urma unei donaţii în valoare de 30 de Ron şi se pot procura de la Librăria Cărtureşti, (în Iulius Mall) şi Librăria Cafenea Avant-Garde (Strada Lăpuşneanu, nr.16) precum și în ziua concertului la intrare.

Pentru mai multe detalii (inclusiv secvențe audio Etnophonica) vizitați:  www.fundatiacote.ro

 

Fundaţia COTE este o organizație neguvernamentală, acreditată ca furnizor de servicii sociale, care desfăşoară programe de integrare socială pentru copii și tineri vulnerabili. În cadrul acestor programe oferim servicii de rezidenţă temporară, sprijin şi asistenţă în vederea angajării, sprijin pentru găsirea unei gazde, consiliere socială şi psihologică, sprijin financiar şi material în situaţii de criză, alte servicii de asistenţă socială și de educație nonformală, in funcţie de nevoile identificate. 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!