”Care a fost initiativa care ti-a schimbat viata ?” Ia initiativa si intra in AIESEC

”Care a fost initiativa care ti-a schimbat viata ?” 

Ia initiativa si intra in AIESEC

 

AIESEC Iaşi invita tineri cu iniţiativa la un eveniment inedit de prezentare a organizaţiei! Gazda evenimentului va fi Alexandru Popa,  trainer Orange Romania şi Alumni AIESEC Iasi. Evenimentul va avea in vedere prezentarea experienţei pe care un tânar o poate trai in organizaţie, programele pe care AIESEC le ofera şi poveşti ale unor oameni de succes care au ales AIESEC.

Participand la acest eveniment, tinerii vor avea ocazia de a afla raspunsuri la toate intrebarile lor si se vor putea convinge ca implicarea in organizatie este decizia potrivita.

Evenimentul va avea loc pe data de 25 octombrie 2011, incepând cu ora 20:00, in corpul B al Universitaţii Alexandru Ioan Cuza, amfiteatrul B7. Vor fi prezentate oportunitatile si programele pe care AIESEC le ofera dar şi poveşti ale unor oameni pentru care implicarea in organizaţie a facut diferenţa.

aiesec

 

AIESEC este cea mai mare organizatie de tineri din lume. Activa in peste 2100 universitati din peste 110 tari si teritorii, aceasta permite tinerilor sa exploreze si sa isi dezvolte potentialul de leadership, pentru ca apoi AIESEC sa ofere societatii tineri ce au trecut prin intreaga experienta a organizatiei, pregatiti sa faca o schimbare in mediul inconjurator. Experienta AIESEC inseamna oportunitati de lucru in echipa, pozitii de leadership, conferinte nationale si internationale, programe de pregatire si stagii de practica in internaţionale.