Decembrie 04, 2023

Concert OK Coral 12 noiembrie BackDoor Club

Concert OK Coral

12 noiembrie BackDoor Club

Trupa OK Corral are in componenta doi membri, Vania si Thornado, pe numele lor real Tiberiu Jakab si Bogdan Danciu. OK Corral a rezultat natural, in urma mai multor colaborari si a diverselor proiecte pe care cei doi le-au sustinut

Ca remixeri, cei doi au lucrat si pe piata interna, remixand piese ale unor trupe cunoscute precum Wassabi, Unu’, Morandi sau Loredana & Sleepy Rebels, iar pe plan international au remixat artist...i precum Aeromaschine, Jules & Jazper, Igor Shep & Sasha Wins sau Christian Fisher.

Finalul anului 2010 va aduce in prim plan piese OK Corral in noul stil, cu puternice influente de funk si disco.
De-a lungul timpului, Vania si Thornado au mixat in deschiderea sau alaturi de artisti de renume mondial precum Depeche Mode, Jeff Mills, Fatboy Slim, Tiesto, Carl Cox, Josh Wink, Paul van Dyk, Ozgur Can, Umek, Armin van Buuren, Chicane, John Digweed, James Zabiela sau Timo Maas.

Concert Ok Coral BackDoor Club Iasi

 

In ce priveste nominalizarile, OK Corral au fost nominalizati in cadrul premiilor beatfactor.ro si nights.ro la categoriile Cel mai bun proiect muzical, Cel mai bun DJ set si Cea mai buna productie muzicala romaneasca. Setul lor a ocupat locul 2 in cadrul acestui clasament. Pentru OK Corral nu a lipsit nici prezenta internationala, fiind nominalizati in cadrul premiilor SEEME din Sofia la categoria Cel mai bun proiect.

Ultima realizare in materie de promo-mixuri se numeste Love Multiplicity, care le defineste noul stil, si se poate asculta pe http://soundcloud.com/okc/ok-corral-love-multiplicity

Cel mai bine insa este sa le urmariti calendarul, pentru ca o prestatie live face cat o mie de mixuri promo.

Intrarea in seara evenimentului se face pe baza invitatiei sau bilet 15 ron(bonuri de consumatie).

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!