Concert Silent Strike Live Band 19 noiembrie Baia Turceasca

Concert Silent Strike Live Band

19 noiembrie Baia Turceasca 21:00

Brain Events si Compania FaPt prezinta, in premiera la Iasi:

Silent Strike Live Band, alaturi de:
Ursu [bas]
Norbi [tobe]
Dan Basu [visuals]

Silent Strike (Ioan Titu) nu mai are nevoie, poate, de nici o prezentare. La ora actuala este considerat cel mai bine cotat artist si compozitor de muzica electronica din Romania.
A lansat 4 albume ("Silent Strike" - 2005, "3AM" cu Lucian Ban si Alex Harding - 2008, "alb"-2009, "Instrumentals"-2011) si a colaborat cu numerosi alti artisti romani si straini ((Mat Maneri, Alexandrina, Ada Milea, Maria Radu, Monooka, CTC, Kazi, Specii, Subcarpati, Gunhill, Yvat, Brazda lui Novac, Alienpimp, Vlaicu Golcea, Electric Brother, DJ Vasile si altii).
A sustinut numeroase concerte in mai toate orasele din Romania dar si in orase din UK, Franta, Olanda, Germania, Austria, Ungaria, Serbia, Slovenia si a deschis concerte pentru Faithless, Amon Tobin, Kode9, Bonobo, Jazzanova, Recoil, Dj Food, Robot Koch si Mr. Meeble.

Silent Strike Live Band Baia Turceasca Iasi

Pentru prima data in Iasi, Silent Strike vine in formula Live Band alaturi de Norbi, Ursu si Dan Basu la visuals (vechi prieten si colaborator al sau). Dan pregateste un set special pentru concertul de la Baia Turceasca.
Cu Dan s-a cunoscut cu Dan Basu in Iasi, in 2004, fiind amandoi la aceeasi facultate (de informatica). 
Cu Ursu si Norbi, s-a cunoscut la casa de discuri La Strada, in Bucuresti, in 2005. Au inceput sa cante impreuna din 2006. 
Ursu si Norbi sunt fosti componenti Stigma si canta cu Maria Radu si Alexandrina Hristov.

Warm-up: SPDY.
After-party: Alex & Dan Basu (afterparty-ul va avea loc la Brain)

Bilete: 20 Ron (disponibile doar in seara evenimentului, la Baia Turceasca).

Pentru acest eveniment, spatiul de desfasurare al concertului, din Baia Turceasca, va fi incalzit.

Evenimentul este organizat de Brain Events, in parteneriat cu Asociatia Compania FaPt – Fabrica de Arta si Productie Teatrala, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi, si face parte dintr-un program ce are ca obiective: sustinerea formelor alternative si experimentale de teatru si arta contemporana; extinderea ideii de arta urbana, prin exploatarea spatiilor neconventionale; formarea unui public spectator-vizitator, precum si dezvoltarea unei dinamici artistice, axata pe schimburi si fluxuri culturale.

Din aceeasi categorie