Inscrieri cursuri BEST Spring 2012 29 noiembrie - 11 decembrie

Inscrieri cursuri BEST Spring 2012

29 noiembrie - 11 decembrie

 

BEST (Board of European Students of Technology) este o organizatie studenteasca prezenta in universitatile tehnice din Europa - din Portugalia pana in Rusia si din Islanda in Turcia. Noi organizam cursuri si competitii ingineresti in fiecare sezon, unde pe parcursul a una - doua saptamani vei participa la un curs academic pe un anumit domeniu tehnic. Mai mult decat atat, Grupul Local BEST care organizeaza cursul iti va oferi o varietate de activitati extra - curriculare, ceea ce inseamna ca intreaga zi iti va fi planificata astfel incat sa poti fi prezent la ore si in acelasi timp sa ai oportunitatea de a cunoaste cultura si obiceiurile tarii respective, de asemenea si ale orasului; cazarea si mancarea iti sunt asigurate.

cursuri-best-spring-iasi

În aceasta primavara, BEST va numara cel de-al 20-lea an de cand organizeaza astfel de evenimente, fiecare an fiind divizat in 4 sezoane : Spring, Summer, Autumn si Winter. Poti gasi lista cursurilor BEST pe site-ul oficial www.best.eu.org/courses . Sezonul curent este Spring 2012, iar perioada in care se va desfasura este martie-mai.

Înca nu stii ce vei face primavara asta? Vrei sa calatoresti, sa iti faci prieteni in toata Europa si sa descoperi spiritul BEST? Aplica la unul din cursuri pana pe 11 decembrie 2011, ora 23.00 CET.

Cum aplici ?

1.       Îti faci cont pe www.BEST.eu.org 

2.       Gasesti cursul care iti place si redactezi o scrisoare de motivatie; poti aplica la maxim 3 cursuri.

3.       Contacteaza Grupul Local BEST Iasi pentru a-ti valida contul.

4.       Ai rabdare si vezi daca ai fost acceptat la unul din cursuri.

5.       Fa-ti bagajele si pregateste-te pentru cea mai tare vara din viata ta !