Pat Poree - Les Animaux 3 decembrie Verve Caffe

Pat Poree - Les Animaux

3 decembrie Verve Caffe

Dam startul la o noua serie de evenimente cu doi invitati priceputi in muzica buna, cu proiectii video indraznete si o expozitie interesanta de sculpturi in gheata.
Pat Poree este un artist membru al Parov Stelar Band Tour Dj’s, ce vine din Austria pentru a doua oara in România, insa pentru prima data in Iasi. Și-a inceput activitatea de dj in 1994, intr-o locatie din orasul natal. De la vârsta de 17 pâna la 28 de ani a fost rezident in clubul austriac Almbar. În acest timp a abordat stiluri diferite, de la rock la funk, de la jazz la swing si nu l-a interesat decât acea comuniune subtila dintre dj si public, acea dorinta de a impartasi cu ceilalti muzica pe care el o adora. Întâmplarea face ca in 2008 sa intre in contact cu trupa Parov Stelar si, in cadrul unui festival, i se incredinteaza echipamentul tehnic al acesteia. De atunci, pas cu pas, Marcus si Harry (Parov Stelar) l-au indrumat catre o cariera promitatoare in trupa lor. În prezent, Pat Poree isi pregateste albumul de debut, ce va fi lansat la Etage Noir Recordings, in primavara lui 2012.

Pat Poree si Les Animaux in Verve Caffe Iasi

Les Animaux inseamna Ion Coroi si reprezinta un proiect nascut din pasiunea pentru muzica cu gust mai disco, de funk sau house, selectata cu gândul la dans si intretinut de sound-ul plin de esente si energii calde pe care, de altfel, le va transmite si publicului sau.

Pat Poree (Etage Noir/Austria): http://soundcloud.com/patporee

Les Animaux: http://www.facebook.com/lsnmx

Biletele se pot achizitiona si in avans la Verve Caffe si la The Very Shop. Pret bilet: 25 lei

Din aceeasi categorie