Expozitie & Drive Test - "Masini alese cu inima" 1-4 decembrie ERA Park

Expozitie & Drive Test - "Masini alese cu inima"

1-4 decembrie ERA Park

Luna decembrie incepe in forta la ERA Park si aduce spiritul iernii si al sarbatorilor in inima iesenilor. Pe 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, acestia se vor distra romaneste in Centrul Comercial. In plus, incepand cu prima zi de iarna atmosfera magica de sarbatoare va cuprinde ERA Park cu un decor de poveste si o noua atractie unica in Iasi: un glob de zapada urias in care in care vizitatorii se pot fotografia impreuna cu familia si prietenii. Cadourile perfecte pentru Mos Nicolae vor putea fi achizitionate la „Targul de dulciuri si jucarii”. Pasionatii de autoturisme pot vizita expozitia „Auto Padova – Auto Show – Masini alese cu inima”. Pentru cei ce iubesc sportul, sambata, 3 decembrie va avea loc o noua editie a Cupei VIP pentru copii la Tae Kwan Do.

Expozitie & Drive Test la ERA Park

Istoria Fiat in cadrul „Auto Padova – Auto Show – Masini ales cu inima”

In perioada 1 – 4 decembrie va avea loc expozitia „Auto Padova – Auto Show – Masini alese cu inima”. In cadrul acesteia se va prezenta si istoria Fiat, o selectie a unora dintre cele mai cunoscute si iubite modele ale producatorului italian. Masinile vor putea fi testate intr-o sesiune de drive-test. Iesenii vor putea admira modelul Fiat Topolino, masina ce a castigat in anul 1937 cursa din cadrul circuitului de la Monza, dar si modelele Fiat 500, Fiat 600 si Fiat 850.

In cadrul expozitiei, iubitorii de masini vor putea testa cele mai exotice automobile comercializate de catre Auto Padova, precum Jeep Compass, Alfo Romeo Giulietta, Fiat Abarth, Infinity, Fiat 500 si Fiat Bravo. Vor fi expuse si modele ale masinilor Alfa Romeo MiTo, Lancia, Jeep Wrangler, Jeep Grande Cherokee, Fiat Linea, Fiat 500 cabrio, dar si noul Fiat Freemont.