Concert Pinholes 11 decembrie Libraria Humanitas

Concert Pinholes

11 decembrie Libraria Humanitas

 

Daca va place muzica buna, sunteti asteptati duminica, 11 decembrie, în Libraria Humanitas de pe strada Lapusneanu, cînd formatia Pinholes va sustine un concert unplugged.
Membrii trupei sunt foarte pasionati de fotografie, de unde le vine si numele (pinhole reprezinta o tehnica de fotografiere printr-un orificiu, fara a folosi nicio lentila, obiectiv sau sistem optic). Stilul abordat este un cocktail de alternativ, progresiv, indie rock, folk, blues, condimentat cuelemente de bossa nova.Componenta trupei este formata din: Vlad Ivanov - voce si chitara ritmica, Adina Gradinaru - voce, Sergiu Ivanov - bas, Paul Gradinaru - tobe,Vlad Vartosu - chitara.

concert-pinholes-humanitas-iasi

Pinholes este o trupa debutanta din Iasi care a luat fiinta în ianuarie 2011. Acesta va fi al patrulea lor concert, dupa ce, în trecut, au mai cîntat în Libraria Avant-Garde, la Motorfest si La Baza, cu ocazia împlinirii a 3 ani de Altiasi. Deja au 12 piese proprii si au în plan înregistrarea unui album. Puteti asculta cîteva din melodiile lor pe http://soundcloud.com/sergiuivanov/sets/pinholes si îi gasiti, bineînteles, si pe Facebook, la adresa https://www.facebook.com/pinholes.zmei.