Concert colinde "Cei care vegheaza" 11 decembrie Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Mihai Eminescu”

Concert colinde "Cei care vegheaza"

11 decembrie Aula Bibliotecii Centrale Universitare “Mihai Eminescu” 18:00

Armonia Lucis susţine campania “Colorează un destin!” prin concertul caritabil de colinde “Cei care veghează”

Ansamblul vocal-instrumental de muzică sacră Armonia Lucis se alătură susţinătorilor campaniei “Colorează un destin!” desfăşurată de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany, prin oferirea unui concert caritabil de colinde. Spectacolul “Cei care veghează” va avea loc în data de 11 decembrie 2011, începând cu ora 18.00, cu sprijinul Bibliotecii Centrale Universitare “Mihai Eminescu”, care găzduieşte evenimentul.

Spectacolul se adresează tuturor ieşenilor, indiferent de vârstă, iar accesul se face pe baza unei invitaţii în valoare de 20 de lei, disponibile la sediul Fundaţiei Bethany, strada Varianta Uzinei nr. 1 sau direct la eveniment. Suma de bani ce va fi strânsă din vânzarea biletelor este destinată deschiderii şi dotării unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilităţi neuro-motorii din judeţul Iaşi.

armonia-lucis-fundatia-bethany

Ansamblul Armonia Lucis este tânăr în peisajul muzical local, însă membrii săi sunt artişti cu multă experienţă. Ei promit să dea repertoriului tradiţional de colinde o interpretare nouă şi cu totul deosebită.

Campania “Colorează un destin!” se desfăşoară în perioada 1 noiembrie 2011- 30 aprilie 2012. Iniţiativa a plecat de la o nevoie stringentă identificată de Fundaţia Bethany în judeţul Iaşi şi anume nevoia de servicii specializate de recuperare pentru copii şi tineri cu deficienţe. În ultimii ani, foarte mulţi părinţi au adresat Fundaţiei Bethany cereri pentru servicii de kinetoterapie, logopedie şi alte servicii de recuperare pentru copiii lor cu deficienţe, deoarece serviciile deja existente nu mai fac faţă numărului tot mai mare de solicitări. Din dorinţa de a-i ajuta pe aceşti părinţi, s-a conturat ideea campaniei „Colorează un destin!”, un efort ce se doreşte a fi comun şi îşi propune să adune fondurile necesare implementării unui program de recuperare pentru copii şi tineri cu dizabilități neuro-psiho-motorii.

Despre Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany

Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany este o organizaţie non-guvernamentală şi non-profit care urmăreşte îmbunătăţirea vieţii persoanelor dezavantajate, în special a copiilor şi a familiilor, oferind servicii sociale şi promovând practici profesioniste în asistenţa socială.

Cu 16 ani de activitate în România, programele noastre vizează în special prevenirea separării copilului de familia biologică, promovarea unor practici profesioniste în lucrul cu copiii cu nevoi speciale sau care provin din medii dezavantajate (centre de plasament, centre de reeducare sau penitenciare, familii defavorizate), şi nu în ultimul rând  promovarea voluntariatului ca modalitate de implicare în viaţa comunităţii.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!