Lansare de carte - Florin Irimia "Defekt" 14 decembrie Libraria Humanitas

Lansare de carte - Florin Irimia "Defekt"

14 decembrie Libraria Humanitas 18:00

Libraria Humanitas de pe strada Lapusneanu va invita miercuri, 14 decembrie, la ora 18:00, sa-l intilniti pe Florin Irimia cu ocazia lansarii primului sau roman - Defekt .
Dupa prezentarea oficiala a cartii pe 26 noiembrie in cadrul Tirgului Gaudeamus de la Bucuresti, urmeaza acum si lansarea in orasul sau natal.Autorul va citi un fragment din roman si va raspunde intrebarilor publicului.
Vor prezenta criticii literari Loredana Opariuc, Bogdan Cretu si Antonio Patras.
Puteti citi citeva fragmente din roman aici: http://revistaechinox.ro/2011/10/florin-irimia-defekt-fragement/
O carte palpitanta, ce se citeste cu sufetul la gura, dar care solicita suficient de mult si inteligenta, indemindu-i pe cititori la reflectie – performanta demna de toata invidia. (Antonio Patras)
Am gasit pagini senzationale in aceasta carte, pagini care anunta un scriitor de prima linie. (Dan Lungu)

Lansare-carte-florin-irimia-defekt-humanitas-iasi

FLORIN IRIMIA – (n. 1976) preda limba si literatura engleza la Facultatea de Litere a Universitatii din Iasi si colaboreaza cu articole si recenzii la majoritatea revistelor culturale importante din tara. În 2009, i se publica prima proza scurta in revista Noua literatura sub pseudonimul Eduard Tautu. De atunci, continua sa apara cu povestiri in revistele Familia, Timpul si Suspans. Este prezent in Antologia Alerta de grad zero in proza scurta româneasca actuala publicata recent la editura Herg Benet.