Mircea Barbulescu - Colectie Speciala de Craciun 17 decembrie Queen's Club

Mircea Barblescu - Colectie Speciala de Craciun

17 decembrie Queen's Club 23:00

Sambata, 17.DECEMBRIE.2011 - QUEEN's CLUB are placerea sa va invite la un nou eveniment de marca. Mircea BARBULESCU isi prezinta in premiera colectia speciala de Craciun.

Mircea Barbulescu este unul dintre cei mai apreciati designeri romani pentru acuretea colectiilor sale. Ii place sa experimenteze dar face acest lucru intre anumite limite. Foarte rar s-a vazut in colectiile lui Mircea Barbulescu piese care chiar nu ar fi putut fi purtate in timpul zilei sau seara la un eveniment.

mircea-barbulescu-queens-club-iasi

Asta nu inseamna ca Mircea se limiteaza numai la un anumit gen de haine. Daca adaugam faptul ca si-a pus amprenta pe foarte multe aparitii ale Loredanei atat din videoclipuri cat si mondene, va veti da seama ca Mircea este un designer plin de imaginatie. 
Mircea Barbulescu a absolvit cursurile Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, sectia design vestimentar, completandu-si pregatirea si la Londra in cadrul prestigioasei scoli Kingston University.  
Pana in prezent Mircea Barbulescu a realizat colectii pe care le-a prezentat atat in cadrul unor evenimente de amploare precum Romanian Fashion Week, Bucharest Fashion Week cat si in cadrul unor manifestari locale al Cluj sau Craiova.
Pe Mircea il cunoasteti poate si de la emisiunile la care a fost invitat in calitate de critic si comentator, iar aici ne referim in mod special la "Shopping-ul pasiunea mea" de pe Euforia TV, unde este o prezenta constanta in juriu.