Decembrie 06, 2023

Revelion 2012 - Bellaria

Revelion 2012 - Bellaria

Vă invităm la o petrecere de zile mari presărată cu obiceiuri populare, de sezon, surprinse în momente artistice de efect. Maestri de ceremonie si responsabili cu antrenul, pe durata intregii nopti sunt Alin Pascal Band, iar  Matilda Pascal Cojocarita si Stefan Cigu vor completa atmosfera de sarbatoare cu momente artistice de neuitat.

revelion-2012-bellaria

În miez de noapte, întâmpinăm Noul An cu foc de artificii, iar apoi vom reveni în interior pentru a ne delecta, în continuare, cu preparatele savuroase pregătite special pentru această ocazie. Open bar-ul generos, cu băuturi care de care mai variate, va complimenta momentele de sărbătoare pe care le vom petrece împreună.

Pretul pentru petrecerea de Anul Nou este de 320 lei/persoană.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!