Concert Mike Godoroja si Blue Spirit 20 ianuarie Underground Pub

Concert Mike Godoroja si Blue Spirit

20 ianuarie Underground Pub

 

Un spectacol ca o poveste !
A venit vremea sa ne intoarcem la radacini, a sosit timpul sa privim spre timpurile de inceput ale blues‐ului care a provocat o revolutie in muzica secolului XX . Tot ceea ce inseamna astazi jazz, soul, funk, rock’n’roll , etc sunt rezultatul aparitiei acestei “muzici” care a pus accentual pe BALANS RITMIC !
Acum e momentul sa privim spre originile unei arte care a marcat toata muzica cu tobe si ghitare : BLUES‐ul !
Un spectacol unic prin aducerea la rampa a vibratiilor blues‐ului de inceput, a sound‐ului arhaic acustic de kazoo , ghitara slide si voce. Legendele mari ale blues‐ului clasic vor reinvia mai actuale, mai expresive si mai emotionante ca niciodata: Muddy Waters, Willie Dixon, Robert Johnson, James Cotton, John Lee Hooker, Sonny Boy Williamson, Howlin Wolf si multi altii.

mike-godoroja-underground-pub-iasi

Un concert prin care publicul patrunde in povestea BLUES‐ului intr‐un spectacol care pune accentual pe emotie si expresie sufleteasca in primul rand si mai apoi pe cercetarea cu ochii mintii a ceea ce a devenit astazi acest atat de indragit gen musical.
Mike Godoroja comunica pe scena o emotie personala in contextul unei idei de spectacol concept si nu doar a unui concert. O seara cu Mike Godoroja & Blue Spirit sta sub semnul magiei.
Mike nu numai canta blues‐ul, ci il si “povesteste” intr‐un scenariu asemanator unei piese de teatru in care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un “instrument” divin.
Vă așteptăm pe 20 ianuarie, începând cu orele 20.00 în Club Underground Iași!