Beat Poetry 13 decembrie Brain Club

Beat Poetry

13 decembrie Brain Club 22:00

Beat Poetry a.k.a. A reunion of shifted sounds.
"Electronic lovers, hip-hop peeps, jazzy mellow swingers, rock & punk beasts, fuNk the labels, mingle together, get mad and make love! Easy..."

"Beat Poetry" este o seară ce nu ţine seama de "labels" (etichete), care ignoră orice fel de industrie şi care îmbrăţişează exprimarea liberă, de orice fel ar fi ea, atât timp cât este pozitivă. Pentru aceasta se bazează pe forţa muzicii, mijloc prin care oamenii pot fi aduşi mult mai uşor împreună. De la sunete tradiţionale la sunete futuristice, de la instrumente reci la electronice, muzica din cadrul serii este foarte variată tocmai pentru a aduce împreună părţile pozitive ale fiecărui gen, ale fiecărei mişcări, creând astfel un tot, un schimb de experienţă între medii diferitei.

beat-poetry-club-brain-iasi

Conceptul primordial este acela de "beat". Asemănător sesiunilor/party-urilor muzicale din Bronx-ul anilor 70, în cadrul cărora s-a născut mişcarea şi cultura Hip-Hop, "Beat Poetry" adoptă şi combină diferite stiluri muzicale contemporane pentru a creea o atmosferă şi o energie cu totul aparte, încercând să ofere publicului noi experienţe. Totul este un sens natural, o mişcare educativă, de ce nu, artistică, care promovează exprimarea liberă, ideea de a fi tu însuţi, de a fi deschis şi de a observa multitudinea de genuri muzicale, de oameni, de energie care poate fi găsită şi îmbrăţişată.

Intrare Libera