Concert Moonlight Breakfast 24 februarie Dublin Pub

Concert Moonlight Breakfast

24 februarie Dublin Pub 23:00

Trupa Moonlight Breakfast vine la Iasi in cadrul primului lor turneu national, pe 24 februarie, in Dublin Pub.

Daca pana acum v-au incantat urechile doar in FM, acum aveti ocazia sa-i vedeti pe Bazooka, Printzu, Adita si Christie live, pe 24 februarie, in Dublin Pub, incepand cu ora 23.00. Beat-urile electro, combinate cu nuante de soul si funk sau… „retroelectro”, asa cum si-au definit ei stilul, vor rasuna intreaga seara in Iasi.


concert-Moonlight-Breakfast

Pentru ca sunt foarte ambitiosi, dupa primul concert din deschiderea Jamiroquai si dupa acest prim turneu national, membrii trupei Moonlight Breakfast au ganduri mari… isi doresc si un prim turneu european, dupa cum spunea Bazooka, producatorul trupei.

Moonlight Breakfast isi va lansa primul album – “Shout” – anul acesta.  La ora actuala, piesa “Play”, semnata de Moonlight Breakfast, poate fi ascultata la Radio Superfly FM Viena.
“Am fost plecati la Viena o perioada si am ascultat, printre altele, si radio Superfly FM, care ne-a placut foarte, foarte mult. Asa ca am trimis directorului muzical o prezentare a trupei si piesele noastre, iar el ne-a raspuns ca suna bine si ne-a anuntat ca piesa Play va fi difuzata la ei pe post”, povestesc Bazooka si Christie.

Trupa s-a infiintat in 2011 si a inceput in forta: a deschis, in vara, concertul Jamiroquai, pe plaja de la Mamaia; a ajuns pe primele pozitii in topurile alternative cu piesa “Still”, care a stat 6 saptamani in TopShow Radio Guerrilla, pentru ca apoi, cel de-al doilea single “Shout” sa intre direct pe primul loc in acelasi top. De asemenea, piesa <Play> a stat cateva saptamani in Top Show Radio Guerrilla si se afla, in continuare, in playlistul acestui radio.

Trupa este formata din Bazooka (producator) tobe&clarinet, Printzu – bass&chitara electrica, Adita – chitara, keys&sampler si Christie – voce, iar soundul abordat este electro imbracat in nuante de soul si funk,“retroelectro” , dupa cum il definesc chiar ei.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!