Expozitia Origami Blossom 4 februarie -1 martie Grand Hotel Traian

Expozitia Origami Blossom

4 februarie -1 martie Grand Hotel Traian

Pana pe 1 martie , la Galeria de Arta Grand Hotel Traian puteti admira lucrarile elevilor talentati de la Scoala “D.D. Patrascanu” – Tomesti si Scoala Junior – Universitatea Alexandru Ioan Cuza. Expozitia Origami Blossom poate fi vizitata zilnic intre orele 08.00- 22.00 pana pe 1 martie 2012.

Evenimentul este si o invitatie adresata elevilor de a privi dincolo de prejudecati si diferente si de a se intalni impreuna pe taramul creativitatii, aflat la inganarea dintre vise si realitate.

expozitia-origami-blossom

Origami reprezinta mai mult decat o arta: castigand popularitatea tuturor popoarelor lumii, origami a devenit un adevarat ambasador al prieteniei si inovatiei. Ghidandu-se dupa principiile nipone ale plierii hartiei, tainic simbol al intregii creatii, elevii si vizitatorii, totodata, sunt invitati sa-si redescopere propria individualitate, sa redobandeasca ceva din inocenta copilariei si sa-si aminteasca unele dintre minunile propriei culturi: ghiocelul, laleaua pestrita, lebedele.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!