Decembrie 09, 2023

Concert Elena Stoica Band 23 Martie Hunter's Pub

 Concert Elena Stoica Band

23 Martie Hunter's Pub 21:00

 

Elena, Mihai si Mircea vor impresiona publicul iesean printr-un concert de exceptie vineri, 23 martie 2012. La aproape doi ani de la infiintarea trupei, Elena Stoica Band, sau ESB dupa cum sunt cunoscuti in lumea muzicii, au lansat un album, sustin concerte in intreaga tara si au mii de fani. Elena Stoica, cea care a infiintat trupa in iulie 2010, impresioneaza printr-o voce exceptionala, in timp ce Mihai Tacoi la chitara si Mircea Elisei la clape si-au pus amprenta in fiecare melodie de pe albumul «Arunc Cuvinte». "I-am invitat pe cei de la ESB sa cante iesenilor pentru ca muzica lor este una de calitate, compusa de ei si chiar daca sunt la inceput de drum, se bucura de un real succes. In mai putin de un an de zile au sustinut peste 40 de concerte iar piesa lor de suflet «Gimme your money» pe care o vom asculta si noi vineri seara, a ocupat de doua ori consecutiv locul intai in Top 30 Radiolynx.ro", a precizat Andrei Nedelcu, supervisor Hunter's Pub.

concert-elena-stoica-band

 

Concertul va incepe la ora 21 iar biletul de intrare este de 15 lei. Dupa cele doua ore de muzica live, cei trei tineri vor ramane atat pentru o sesiune de autografe si fotografii cat si la petrecerea ce va urma dupa concert.

 


spring-party-23-martie-hunters-pub

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!