iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Expozitie bijuterii - Avantgarde

5 martie - 25 martie Grand Hotel Traian

 Intre 5 si 25 martie, Galeria de Arta a Grand Hotel Traian din Iasi gazduieste expozitia cu vânzare de bijuterie contemporana si creatie vestimentara Avantgarde. Expozitia reuneste o selectie de creatii realizate de designerii ieseni Iuliana Asoltanei, Simona Semen si Cornelia Brustureanu .

Cei trei designeri expozanti : Simona Semen (designer vestimentar), Iulia Asoltanei (designer bijuterii) și Cornelia Brustureanu (designer bijuterii) ne propun un nou concept despre a face si a purta creatii unicat, aducând publicul fata in fata cu piese care pun accentul pe unicitate si autenticitate.
De la rochii  in care orice femeie se va simti ca o diva pe covorul rosu, pâna la bijuterii din materiale neconventionale ce reinterpreteaza forma geometrica, dar nu isi pierd delicatetea si frumusetea, expozitia organizata in perioada 5-25 martie la Grand Hotel Traian se adreseaza tuturor iubitorilor de moda si nu numai.

avantgarde-grand-hotel-iasi

Vizitatorii vor regasi la parterul Grand Hotel Traian, in Galeria de Arta, peste 30 de piese unicat, disponibile spre achizitionare. 
Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 8 martie incepând cu orele 18.00.

Program: 08:00-20:00
Intrare libera

Din aceeasi categorie

Programul Cinematografelor din Iasi

Bancul zilei

Un scoțian se duce la primărie cu o cerere de schimbare de nume. Funcționarul îl întreabă:
- De ce doriți să vă schimbați numele, domnule?
- Am găsit o cutie cu peste o sută de cărți de vizită.

Bancurile zilei le poti citi aici...