Alin Blaine - Illusion Show 14 martie Hunter's Pub

Alin Blaine - Illusion Show

14 martie Hunter's Pub 21:00


Alin Blaine spune ca "Totul este posibil". Si pentru a va convinge ca are dreptate, , Alin Blaine, va invita Miercuri 09 noiembrie 2011, Orele 21.00 – 22.00 , in locatia Hunter’s Pub Iasi la un eveniment plin de mister si lucruri bizare, desfasurat sub motto-ul: "Impossible is nothing"...
Timp de o ora veti avea ocazia sa fiti martorii unui show de iluzionism pur cu Alin Blaine avand abilitatile sa controleze artele iluzionismului , poate sa realizeze mai mult decat te poti gandi.
Vrei sa vezi cum lucrurile din jurul tau se misca fara sa fie atinse sau cum se vor sparge obiectele pur si simplu? In mod inexplicabil imposibilul devine posibil.Iluzionismul intr-un adevarat delir careia nu ii veti gasi nici o explicatie logica, Alin Blaine este singurul Iluzionist din Romania care reuseste sa sfideze gravitatia si sa ridice iluzionismul la rang de arta.

alin-blaine-illusion-show-hunters-pub

Daca ai crezut ca ai vazut tot,incearca un show cu Alin Blaine! Miercuri, 14 martie esti invitat la cel mai tare show de magie al anului ! Vino sa l vezi pe Alin Blaine in Hunter's Pub, incepand cu ora 21.00

Intrare - 15 lei

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!