AIESEC Iasi ofera studentilor stagii de practica internationale

AIESEC Iași oferă studenților stagii de practică internaționale

 

În perioada 12 – 30 martie 2012, AIESEC Iași oferă studenților posibilitatea de a merge într-un stagiu de practică internațional. În acest an, organizația propune la dispoziția tinerilor oferte de practică în companii, organizații și ONG-uri din peste 100 de țări.

Campania “Live a new experience! Go international!” realizată de AIESEC Iași prezintă programul de intership-uri internaționale. Prin intermediul lui, studenții au acces la subprogramele AIESEC de dezvoltare personală (Global Community Development Program) și de dezvoltare profesională (Global Intership Program).

Participanții pot beneficia de stagii de practică pe diferite arii de activitate precum:

- dezvoltare personală (Global Community Development Program)

- management (marketing, HR, comunicare, managementul proiectelor, etc.)

- tehnologie (web development, software development, mobile application development)

- educație

aiesec-2012

Perioada de timp poate varia între 6 și 78 săptămâni  în funcție de ariile prezentate.

Prin intermediul unui program de dezvoltare personală (Global Community Development Program) tinerii au posibilitatea de a lucra în cadrul unui comunități subdezvoltate din regiuni precum Africa de Nord, Asia Pacific, America Latină, Europa Centrală și de Est sau Estul Mijlociu.

În cazul unui stagiu de practică axat pe dezvoltarea profesională (Global Internship Program) studenții sau absolvenții de studii superioare au oportunitatea de a se specializa pe un anumit domeniu de activitate, dintre cele menționate mai sus. Aceștia vor lucra în cadrul unor companii, organizații și instituții publice din întreaga lume.

Formularele de aplicare pentru stagiile de practică la nivel internațional se pot completa fie online pe www.aieseciasi.ro , fie în sediul organizaţiei, în corpul B al Universităţii Al. I. Cuza, sala B 606,  până la data de 30 martie, ora 8 a.m.

 

AIESEC este cea mai mare organizație internațională condusă de tineri, ce reunește  40.000 de membri din peste 100 de ţări. Scopul organizației este acela de a  dezvolta potențialului membrilor săi, în vederea aducerii unui impact pozitiv în societate. Experiențele internaționale pe care AIESEC le oferă membrilor organizației au rolul de a-i pregăti pe tineri pentru a deveni exemple ale societății locale.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!